Ohřívače lahví, sterilizátory

Sleva! BabyOno Elektronický ohřívač a sterilizátor HONEY NATURAL, bílý Zobrazit větší

BabyOno Elektronický ohřívač a sterilizátor HONEY NATURAL, bílý

95382401

Nový produkt

1 427 Kč s DPH

-2 Kč

1 429 Kč s DPH

2 ks

Digitální ohřívač lahví 2v1 se sterilizátorem Baby Ono.

Elektronický ohřívač BabyOno Honey Natural je praktický pomocník každé maminky. Zvládá hned několik funkcí. Ohřívá, rozmrazuje, sterilizuje a má čtyři základní programy. Navíc má v sobě zabudované dva speciální programy. První z nich zařízení chrání před přehřátím - přístroj se automaticky vypne, jakmile se odpaří voda. Druhý zajišťuje režim udržení teploty po ohřevu. Ohřívač také disponuje přehledným displejem, což zaručí jednoduché ovládání. K tomu všemu se ohřívač BabyOno Honey Natural díky svým rozměrům pohodlně vejde do cestovní tašky, takže si ho můžete vzít všude s sebou.
Elektronický ohřívač BabyOno Honey Natural má 4 základní programy. Rozmrazovací, ohřívací, zahřívací a sterilizační.

1. Rozmrazovací program je primárně určen pro rozmrazování mateřského mléka, které bylo uloženo v mrazničce. Pomalu zvyšuje teplotu tak, aby se nenarušily vlastnosti mléka. Pracovní doba tohoto programu je 35 minut. Výchozí rozsah teplot je 40 °C. Regulační rozsah 37–44 °C.
2. Ohřívání mléka. Program je vyhrazený pro přírodní mléko. Pracovní doba je 12 minut. Výchozí rozsah teplot je 40 °C. Regulační rozsah 37–44 °C.
3. Zahřívání sklenice s jídlem. Program vhodný například pro kaše. Pracovní doba je 12 minut. Výchozí rozsah teplot je 70 °C. Regulační rozsah 70–90 °C.
4. Sterilizace. Ta je určena na paření nádobí (lahve, kelímky, nádoby, příslušenství) pro vytvoření vhodné ochranné bariéry. Pracovní doba jsou 2 minuty a teplota stoupne na 100 °C.
Rozměry: 13 × 13 × 15 cm

Vyrobeno z kvalitních a bezpečných materiálů. Miska je vyrobena z polypropylenu (bez BPA).

Funkce: Automatické vypnutí, Digitální, Funkce rozmrazování, Více stupňů ohřevu, S displejem, Velmi snadné použití, Funkce udržování teploty.

1. Jakost

5 dalších produktů ve stejné kategorii: