Sukně

Sleva! Letní těhotenská sukně s kapsami - vzor č. 01 Zobrazit větší

Letní těhotenská sukně s kapsami - vzor č. 01

76950001

Nový produkt

484 Kč s DPH

-2 Kč

486 Kč s DPH

1 Položka

Moderní těhotenská sukně s kapsami.

Vzorovaná těhotenská sukně s kapsami je vyrobena v ČR.

Sukni využijete i po porodu - praktické.

Je ušita z bavlněného úpletu s 6-8% příměsí elastanu.
Sukně má nahoře vysoký úpletový pás ( 2-vrstvý ), který můžete natáhnout nahoru přes bříško nebo ohrnout dolů pod bříško.

Pás se přizpůsobí i opravdu velkému bříšku, aniž by Vás tlačil, stejně tak lze sukni nosit i bez těhotenského bříška, aniž by Vám sukně padala.

Díky velké elastičnosti látky je materiál opravdu hodně přizpůsobivý.

Sukně nemá nikde žádné gumy, šňůrky apod., takže je to vrchol pohodlnosti i pro citlivá bříška. Sukně má jednoduchý áčkový střih, s dvěma bočními kapsami.

Rozložení tisku může být u každého kusu trochu jiné - vzory se tedy nemusí nacházet na stejném místě jak je vidíte na fotce.

Sukně se šije ve 3 velikostech.
(pro výběr správné velikosti doporučujeme změřit oblečení, které běžně nosíte ).
Detailní rozměry:
S/M: pro velikosti 36-40/42 - délka od konce břišního pásu 36cm, plus k tomu výška břišního pásu 21cm, šířka v oblasti přestřižení sukně pod břišním pásem 38cm.

M/L: pro velikosti 40-44/46 - délka od konce břišního pásu 36cm, plus k tomu výška břišního pásu 21cm, šířka v oblasti přestřižení sukně pod břišním pásem 43cm.

L/XL: pro velikosti 44/46-50 - délka od konce břišního pásu 36cm, plus k tomu výška břišního pásu 21cm, šířka v oblasti přestřižení sukně pod břišním pásem 48cm.

1. jakost.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: